Det lilla kökets delikatesser

Bra städfirma hjälpte oss att städa efter vår studentfest!

Hej på er alla mina kära följare! Jag har ju nyligen tagit studenten – äntligen! Det känns så himla härligt, och jag tänker att jag i det här inlägget nu vill tipsa om 2 händiga händer ekonomisk förening i Uppsala, som hjälpte till att röja undan och städa efter min studentfest och tillställning som mina föräldrar låtit mig ha hemma! Jag skulle verkligen vilja rekommendera just 2 händiga händer i Uppsala till alla som letar efter en mycket kunnig och duktig firma som städar väldigt bra och fint! Jag fick höra om 2 händiga händer i Uppsala genom en bekant till mig och tog kontakt med det här företag och fick utan några som helst problem eller komplikationer hjälp av det här företaget som hjälper till med bland annat hemstädning i Uppsala!

Jag hade en väldigt stor tillställning med många gäster som kom över och åt god buffé hos oss, och det blev kort sagt en hel del stökigheter, men det är ju ett sådant tillfälle som bara kommer en gång i livet, när man tar sin student! Så därför tyckte mina föräldrar att det var okej att vi höll till hemma hos oss, med det villkor att jag städar hemmet efteråt. Vill verkligen säga stort Tack till den här städfirman som hjälpte att fixa otroligt fint hemma hos oss! Vill ni också ha hjälp av en firma som är riktigt duktig på städning så tycker jag att ni kan ta kontakt och höra av er till någon av de som jobbar på 2 händiga händer! Ni kan ringa till Roger Thelander som jobbar på företaget på 070655777 eller också till 0709536677. Hoppas ni också blir nöjda!

Detta inlägg var postad i